Skip to content

Verkoop foto's

Naast het geven van workshops smartphone fotografie, maak ik ook foto’s in opdracht. Heb je een foto op Instagram @apeldoorn_nl of Facebook Elke dag apeldoorn_nl gezien die je wilt kopen? Neem dan contact met mij op.
Apeldoorns Kanaal bij nacht

Natuurfoto’s en stadsfoto’s kopen

Wil je graag mooie natuufoto’s en stadsfoto’s kopen? Naast de workshop smartphone fotografie verkoop ik ook natuur en stadsfoto’s die door mij als fotograaf zijn gemaakt. Mijn naam is Chris Gimberg en ik maak mooie foto’s van unieke (kunst) objecten en plekken in Apeldoorn, uiteraard gefotografeerd met mijn smartphone. Ik fotografeer al bijna mijn hele leven en het geeft mij enorm veel energie. Ik maak iedere dag toffe foto’s. Bijvoorbeeld van het Apeldoorns kanaal bij nacht, de zonsondergang die achter de gebouwen in de stad naar beneden zakt, een bijzondere bloem die in bloei staat, een prachtige oude auto die toevallig ergens geparkeerd staat, een kudde koeien in een weiland en nog véél meer! Geen enkele foto die ik maak is gepland en dat maakt de foto’s dan ook bijzonder uniek.

Wil jij graag een mooie grote foto die gemaakt is in Apeldoorn boven de bank in de woonkamer? Boven de eettafel in de keuken of misschien wel in de badkamer… Goede keuze! Ik verkoop graag een kwalitatief goed product, de foto die je op de website koopt is al ingelijst en gelijk klaar om op te hangen, neer te zetten of om cadeau te geven. Superhandig! De foto’s worden netjes op pvc geplakt en ingelijst in een mooie zwarte houtenlijst met ontspiegeld glas. Aan de binnenzijde van de fotolijst zit een chique zilver randje. Het afdrukken en inlijsten van de foto wordt uitgevoerd door Foto Kuipers in Apeldoorn. Wil je liever alleen de foto zonder de fotolijst? Dat kan natuurlijk! Wil je graag een andere lijst? Of wil je de foto graag in een ander formaat bestellen? Het is allemaal mogelijk, maak bespreekbaar wat je wensen zijn en dan wordt het voor je geregeld!

Foto’s laten maken in Apeldoorn?

Wist je dat? Naast het verkopen van foto’s maak ik ook foto’s in opdracht. Heb jij een opdracht voor mij? Wil je graag mooie en betaalbare foto’s laten maken? Van jouw lievelingsbloemen? Heb je een mooie plek in Apeldoorn in gedachten? Of een (kunst) object die jij heel mooi vindt? Laat het mij dan weten. We bespreken wat er mogelijk is, wat de kosten zijn en dan ga ik aan de slag.

Je kunt ook deelnemen aan de workshop smartphone fotografie zodat je zelf jouw favoriete foto kunt maken en afdrukken. Je kan je aanmelden als individu of als groep. Ik vind het belangrijk dat iedereen tijdens de workshop voldoende aandacht en begeleiding krijgt. Daarom kunnen er maximaal 10 deelnemers per workshop meedoen. Wil je meer weten over de workshop? Lees dan hier verder!

Heb je een mooie foto op Instagram of Facebook gezien die je graag groot afgedrukt wilt hebben? Neem dan gerust eens contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.