Skip to content

Workshop

De workshop smartphone fotografie is een leuke ontspannende buitenactiviteit en geschikt voor alle leeftijden. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, is er een maximum van 10 deelnemers. Je kan je aanmelden als individu of als groep. De workshop is ook geschikt als onderdeel van een familiedag of teamuitje. Informeer naar de mogelijkheden.

Fotograferen met je smartphone

Wil je ook leren kijken en denken als een fotograaf bij het maken van een foto? Ik neem je graag mee voor een workshop smartphone fotografie in de buitenlucht.

Wat leer je?

Tijdens een twee uur durende workshop (buiten) leer je mooiere foto’s maken met je smartphone, zowel Android als iPhone. Maar meer nog dan om techniek gaat het om leren kijken naar hoe en wat je fotografeert.

Ik vertel je over compositie en interactie met je onderwerp, om zo van een leuk plaatje echt een prachtige foto te maken. De onderdelen die aanbod komen zijn:
• Tips & tricks
• ’Verborgen’ functies van de camera
• Optimaal gebruik maken van het licht
• Compositie
Dit alles opgedeeld in losse onderdelen die stapsgewijs aan bod komen, telkens na een stukje wandelend en fotograferend in praktijk brengen van wat je zojuist hebt geleerd. Uiteraard is er volop de mogelijkheid om vragen te stellen.
Dankzij de directe feedback op je werk maak je snel stappen, en verloopt het leerproces soepel en efficiënt.
Meld je aan. Zodat je na de workshop voortaan thuis komt met nog mooiere foto’s.

Smartphoto Walk, Smartphoto Royal Walk of Smartphoto Bike?

De workshop Smartphone Fotografie kan in drie varianten worden gegeven, namelijk als Smartphoto Walk, Smartphoto Royal Walk of als Smartphoto Bike.

De Smartphoto Walk duurt 2 uur, kost € 17,50. Je ziet maar een beperkt stuk van Apeldoorn.

De Smartphoto Royal Walk duurt 2,5 uur, kost € 22,50 (inclusief entree bewijs voor het paleispark). De wandeling vindt plaats in het paleispark en de afstand is ongeveer 6 km.

De Smartphoto Bike duurt 3 uur, kost € 25,00. Doordat je op de fiets (eigen) bent zie je een veel groter stuk van Apeldoorn en de omliggende dorpen. Dat geeft deze workshop zeker een meerwaarde.

Betaling

De betaling vindt plaats door middel van een betaalverzoek en moet vooraf worden voldaan. Voor deze transactie heb ik je 06-nummer nodig. Met dit 06-nummer wordt er verder ook gecommuniceerd.

Welke dagen?

Maandag t/m vrijdag: 14.00 – 17.00 uur.
Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur en 14.00 – 17.00 uur
Zondag: 10.00 – 13.00 uur en 14.00 – 17.00 uur

Kosten?

Smartphoto Walk € 17,50 p.p.

Smartphoto Royal Walk €22,50 p.p. (inclusief entree bewijs voor het paleispark)

Smartphoto Bike € 25,00 p.p.

Liever de Walk of Bike op een andere dag of tijdstip? Dat kan in overleg. Informeer naar de mogelijkheden.

Cadeaukaart

Nog op zoek naar een leuk cadeautje om te geven (en te krijgen) voor feest- of verjaardagen of om zomaar iemand te verrassen? Je mag zelf bepalen voor welk bedrag je een cadeaukaart wilt geven. De ontvanger van de cadeaukaart kan deze inwisselen voor een workshop. Rechtsonder op de cadeaukaart staat een ASF nummer. Dit graag doorgeven bij het reserveren. In overleg wordt er dan een datum gepland.

Workshop smartphone fotografie Apeldoorn

Wil je leren kijken én denken als een fotograaf bij het maken van een foto? Schrijf je in voor de workshop smartphone fotografie in Apeldoorn. De workshop smartphone fotografie is een leuke en ontspannende buitenactiviteit, geschikt voor alle leeftijden. Ben je op zoek naar een origineel uitje? Gevonden! De workshop is ook geschikt als onderdeel van een gezellige familiedag, een kinderfeestje of een leuk teamuitje!

De workshop Smartphone Fotografie kan in twee varianten worden gegeven. Je kunt kiezen uit de Smartphoto Walk of de Smartphoto Bike. Tijdens de Smartphoto Walk ga je wandelend een stukje door Apeldoorn om de mooiste objecten en plekken vast te leggen met een smartphone. Deze workshop duurt 2 uur en kost €15,00. Kies je voor de Smartphoto Bike? Dan gaan we Apeldoorn verkennen én vastleggen tijdens een heerlijke fietstocht met eigen fiets. Doordat je op de fiets bent zie je een véél groter stuk van Apeldoorn en de omliggende dorpen. Deze workshop duurt 3 uur en kost €20,00.

Wat ga je leren tijdens de workshop?

Tijdens de workshops leer je hoe je mooiere foto’s kan maken met je smartphone, zowel Android als iPhone. Naast de techniek, is het leren kijken naar hoe en wat je fotografeert ook heel belangrijk. Ik vertel je alles over de compositie van je onderwerp en de interactie met je onderwerp. Op die manier kun je van een leuk plaatje echt een prachtige foto maken. Voorafgaand aan de workshop gaan we een aantal onderdelen bespreken die je tijdens de wandeltocht of fietstocht gelijk in de praktijk kunt brengen. De onderdelen die tijdens de workshop aanbod komen zijn:

  • Tips & tricks
  • ’Verborgen’ functies van de smartphone camera
  • Optimaal gebruik maken van het licht
  • Compositie en interactie

Bovengenoemde onderdelen komen stapsgewijs aan bod tijdens de wandeling of fietstocht. Uiteraard is er ook volop de mogelijkheid om vragen te stellen! Dankzij de directe feedback op jouw gemaakte foto’s maak je snel stappen en verloopt het leerproces soepel en efficiënt. Na de workshop kun jij fotograferen als een fotograaf en schiet jij de mooiste foto’s met jouw smartphone! Bekijk mijn agenda voor de dagen en tijden van de workshops! Er zijn standaard tijdstippen die je kunt kiezen, bij een aanmelding van minimaal 4 personen kan er in overleg ook een ander tijdstip worden afgesproken. In overleg kan er veel geregeld worden, dat geldt zowel voor de workshops als voor de verkoop van de foto’s.

Aanmelden workshop smartphone fotografie?

Deelnemen aan de workshop smartphone fotografie Apeldoorn? Goede keuze! Je kan je aanmelden als individu of als groep. Ik vind het belangrijk dat iedereen tijdens de workshop voldoende aandacht en begeleiding krijgt. Daarom kunnen er maximaal 10 deelnemers per workshop meedoen. De betaling vindt plaats door middel van een betaalverzoek en moet vooraf worden voldaan. Voor deze transactie heb ik je 06-nummer nodig. Met dit 06-nummer wordt er verder ook gecommuniceerd. Neem gerust eens contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet tot snel!

Workshop

Vul hieronder het formulier in en geef aan welke workshop je wanneer wilt volgen. Na het versturen van het formulier neem ik contact met je op.