Skip to content

RECENSIES

Geweldige, leerzame ervaring. Goede uitleg, zeer begrijpelijk. Vooral het enthousiasme werkt aanstekelijk.
Margreet Buschkens Bosch
Leuk workshop gedaan. Had nooit verwacht dat je van saaie gebouwen zulke leuke foto's kan maken. Super goede tips gekregen. Nu kan ik nog mooiere foto's maken. Ik raad het iedereen aan die graag foto's maakt.
Mari-anne Van de Vlierd
Erg leuke en leerzame workshop! Ik had gedacht dat ik de camera op de smartphone aardig beheerste maar ik was blij verrast dat ik toch nog niet alle trucjes kende! Chris weet ontzettend veel van Apeldoorn en weet van een “saai gebouw” of een “dood normale struik” toch een creatieve foto te maken! Dat is oa wat je leert bij deze workshop! Daarnaast is het erg gezellig en neemt hij de tijd om je echt wat te leren. Raad het zeker aan om eens een workshop te boeken!
Michelle Hanskamp
I do recommend this workshop to all those who are interested in photography and the nature of course! I got so many tips from this workshop. Thanks Chris! Keep moving on!
Sofia Faraji
Mooie routes, met veel natuur en geschiedenis van Apeldoorn. Door de kennis die Chris heeft van fotograferen leer je handige trucjes die je in het dagelijks leven toe kunt passen. Doordat ik deel heb genomen aan deze workshop zijn mijn foto’s nu veel beter! Kortom super leuke ervaring voor een low budget.
Francien Hofman
Super leuke en leerzame workshop gevolgd. In 2 uur tijd veel tips en trucs gekregen over het gebruik van mijn smartphone en vooral hoe je goed moet kijken en vastleggen als een fotograaf. Krijg nu regelmatig complimenten over mijn foto's.
Karima Elhamdaoui
Als je na 25 jaar Apeldoorn gaat verlaten, hoe leuk is het dan om met dé stadsfotograaf van Apeldoorn een fietstocht te maken, heel veel tips and tricks te krijgen over fotograferen met een mobiel (wie loopt er nog met een spiegelreflex camera rond), verhalen te horen over van alles en nog wat, waar we altijd maar langs racen in de drukte van alle dag. Om ‘breder’ te kijken dan we altijd maar doen. Echt een aanrader! Ps. Ook heel leuk om cadeau te geven Dank je wel Chris! We hebben enorm genoten!
Lisette van der Pot